Ieder seizoen gezonde en stralende voeten

 

Zomaar in dit prachtige beroep/vak gerold. Enthousiast is Petra van Gruijthuijsen als gediplomeerd pedicure sinds maart 2015.  In oktober 2019 geslaagd voor Medisch Pedicure in haar praktijk Voet Buro op het prachtige terrein in een bosrijke omgeving Fort Isabella in Vught. Cosmetische voetzorg is vooral heel fijn in combinatie met een voetbehandeling & voetmassage * voetbehandeling met een verkwikkende voetenbadje e/o met een gelakte teennagels. (onder het tabblad over voetburo en kies dan voor tarieven) Het verlenen van voetzorg bij Diabetes, Reuma, Spasme, Kanker, Geriatrie patienten is interessant omdat het vaak voetproblemen zijn die je niet iedere dag ziet.

 

Voeten, we staan er de hele dag op en ze zorgen er tenslotte voor dat we overal komen waar we willen zijn. Daarom is het belangrijk uw voeten goed te verzorgen en niet onnodig met pijn te blijven doorlopen.

 

Bij het Voet Buro is het mogelijk om de producten te kopen die tijdens een behandeling worden gebruikt. De meeste producten zijn op natuurlijke basis en dierproefvrij en er zijn geen parabenen gebruikt/toegevoegd.

Bent u op zoek naar een origineel (voetverzorgings)cadeautje.

 

  • Cadeau-bon Voet Buro
  • Nagellak van O.P.I.
  • Hammam Towels
  • Verzorgende voetencreme’s (meer info onder tabblad producten)
  • Kruik met een lamsvacht, uw voeten aangenaam warm in de koude maanden van het jaar

 

 

 

Cadeautjes worden met zorg ingepakt zodat het voor u leuk is om te geven en de ontvanger verrast zal zijn.